Thomas Ades: But All Shall Be Well Op.10 (Partitura)

Pret intreg 119,94 lei

Cod produs: SKU946
Cod catalog: 057151779X
Editura: Faber Music
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Band, Ensemble & Orchestra/Orchestra/Post-1900/Partitura
Au contribuit: Ades, Thomas (Compozitor)
Limba: Engleza
Gen: Post-1900
Nr. pagini:

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Full Partitura of Thomas Ades' 1993 composition for large Orchestra.

Piese muzicale incluse:

...But All Shall Be Well