Malcolm Arnold: Four Irish Dances Op.126 (Partitura)

Pret intreg 77,94 lei

Cod produs: SKU630
Cod catalog: 0571510280
Editura: Faber Music
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Band, Ensemble & Orchestra/Partitura/Irish/Instrumental Work
Au contribuit: Arnold, Malcolm (Compozitor)
Limba: Engleza
Nivel: 5
Gen: Irish, Post-1900
Nr. pagini: 30

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


The first performance of the Four Irish Dances was given by the Wren Orchestra conducted by Malcolm Arnold as part of the Leeds Castle Festival on 10th October 1987.

Piese muzicale incluse:

Four Irish Dances Op.126