Michel Blavet: Sonata In G Minor For Flute And Continuo Op.2 No.4

Pret intreg 59,70 lei

Cod produs: SKU38160
Cod catalog: GS88572
Editura: G. Schirmer
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Continuo/Baroque/Instrumental Work
Au contribuit: Blavet, Michel (Compozitor); Moÿse, Louis (Editor)
Limba: Engleza
Nivel: 3
Gen: Baroque
Serie: Louis Moyse Flute Collection
Nr. pagini: 28

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Sonata In G Minor For Flute And Continuo . A separate Continuo part is supplied. The Continuo part is realised for performance with Piano. Edited by Louis Moyse.

Piese muzicale incluse:

Sonata In G Minor Op.2 No.4