Karel Husa: Concerto For ViolonVioloncel And Orchestra (Piano Reduction)

Pret intreg 83,70 lei

Cod produs: SKU38096
Cod catalog: GS83072
Editura: G. Schirmer
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/acompaniament/Pian acompaniament/Post-1900/Instrumental Work
Au contribuit: Husa, Karel (Compozitor)
Limba: Engleza
Gen: Post-1900
Nr. pagini: 44

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Partiturad for Solo Cello, 3 Flutes, 3 Oboes, 2 Clarinets in B-flat, Bass Clarinet, 2 Bassoons, Contrabassoon, 4 Horns in F, 3 Trumpets in C, 3 Trombones, Tuba, Timpani (5 tobe), Percussion (three players), Harp (doubled), coarde. Full Partitura is available for purchase separately. Performance material is available on rental from the publisher. Duration: c.27 minutes.

Piese muzicale incluse: