Aaron Jay Kernis: Musica Celestis (Full Partitura)

Pret intreg 89,70 lei

Cod produs: SKU38015
Cod catalog: GS82276
Editura: G. Schirmer
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/coarde/String Orchestra/Post-1900/Partitura
Au contribuit: Kernis, Aaron Jay (Compozitor)
Limba: Engleza
Nivel: 4
Gen: Post-1900
Nr. pagini: 20

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Work arranged for String Orchestra from the second movement of the composer's String Quartet (1990). Premiered by Sinfonia San Francisco on March 30 1992.

Piese muzicale incluse:

Musica Celestis