The Shaw-Parker Easter Carol Collection

Pret intreg 11,70 lei

Cod produs: SKU37884
Cod catalog: GS81433
Editura: G. Schirmer
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Voce & Cor/Cor/Religious/Voce Partitura
Au contribuit: Parker, Alice (Arranger); Shaw, Robert (Arranger)
Limba: Engleza
Nivel: 3
Gen: Easter, Religious
Nr. pagini: 24

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Nine carols of the Easter season arranged by Alice Parker and Robert Shaw for SATB Choir A Cappella.

Piese muzicale incluse:

Christ The Lord Hath Risen
Easter Eggs
Lord Christ, When First Thou Cam'st To Men
Love Is Come Again
O Sons And Daughters
On Easter Morn
The Strife Is O'er
This Joyful Eastertide