Easy Keyboard Library: Easy Listening

Pret intreg 59,94 lei

Cod produs: SKU2323
Cod catalog: 0571538304
Editura: Faber Music
Status: In stoc furnizor
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Keyboard/Easy Listening/Mixed Songbook
Au contribuit:
Limba: Engleza
Nivel: 2
Gen: Easy Listening
Nr. pagini:

Produsul va fi adus cu urmatoarea comanda catre furnizor


Easy Keyboard Library: Easy Listening contains 2 classic tunes from the likes of Sinatra, Tony Bennett and The Carpenters , arranged for Electronic Keyboard and published as part of the Easy Keyboard Library series. Includes As Time Goes By, On The Street Where You Live, Make It Easy On Yourself and many more.

Piese muzicale incluse:

A Summer Place [Faith, Percy]
As Time Goes By [Sinatra, Frank]
Blue Velvet [Vinton, Bobby]
Can’t Get Used To Losing You [Williams, Andy]
Don’t Rain On My Parade [Darin, Bobby]
I Believe [Laine, Frankie]
I’d Like To Teach The World To Sing [New Seekers]
I’ll Never Fall In Love Again [Warwick, Dionne]
If I Ruled The World [Bennett, Tony]
It’s A Beautiful Day [Bublé, Michael]
Make It Easy On Yourself [Walker Brothers, The]
Me & Mrs Jones [Paul, Billy]
Misty Blue [Fitzgerald, Ella]
On The Street Where You Live [Damone, Vic]
Que Sera Sera [Day, Doris]
Some Velvet Morning [Sinatra, Frank]
The More I See You [Montez, Chris]
Those Lazy, Hazy, Crazy Days Of Summer [King Cole, Nat]
Top Of The World [Carpenters, The]
Twenty Four Hours From Tulsa [Pitney, Gene]