Johannes Brahms: Piano Concertos Nos. 1 And 2 In Full Partitura

Pret intreg 95,94 lei

Cod produs: SKU213
Cod catalog: 0486464148
Editura: Dover Publications
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Band, Ensemble & Orchestra/Orchestra/Romantic/Partitura
Au contribuit: Brahms, Johannes (Compozitor); Gál, Hans (Editor)
Limba: Engleza
Gen: Romantic
Nr. pagini: 476

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Brahms wrote only two concerti in his lifetime, each one an important staple of the concert repertoire. These masterpieces are featured here in full Partitura in one convenient, affordable volume. Pianoists, conductors, music students, and scholars will find this edition ideal for study and performance purposes.

Piese muzicale incluse:

Adagio (Piano Concerto No.1)
Allegretto Grazioso (Piano Concerto No.2)
Allegro Appassionato (Piano Concerto No.2)
Allegro Non Troppo (Piano Concerto No.2)
Andante (Piano Concerto No.2)
Maestoso (Piano Concerto No.1)
Rondo (Piano Concerto No.1)