Six Of The Best: Stewie Wonder

Pret intreg 59,94 lei

Cod produs: SKU2114
Cod catalog: 0571534457
Editura: Faber Music
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Pian, Voce & Guitar
Au contribuit: Wonder, Stevie (Artist)
Limba: Engleza
Serie: Six Of The Best
Nr. pagini: 32

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Retrouvez 6 tubes de Stevie Wonder pour Piano, voix et guitare (diagrammes d'accords). Inclus le hit ' For Once In My Life' .

Piese muzicale incluse:

For Once In My Life
I Just Called To Say I Love You
I Wish
Sir Duke
You Are The Sunshine Of My Life