Cliff Richard: His Greatest Hits

Pret intreg 89,94 lei

Cod produs: SKU1854
Cod catalog: 0571530842
Editura: I.M.P.
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Pian, Voce & Guitar/Pop/Artist Songbook
Au contribuit: Richard, Cliff (Artist); Joyce, Anna (Editor)
Limba: Engleza
Gen: Pop
Nr. pagini: 120

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Cliff Richard's Greatest Hits arranged for Piano, Voce and Guitar. Includes Millennium Prayer , Living Doll and From A Distance .

Piese muzicale incluse:

Bachelor Boy
Can't Keep This Feeling In
Daddy's Home
Devil Woman
Do You Wanna Dance
From A Distance
It's All In The Game
Living Doll
Millennium Prayer
Mistletoe And Wine
Move It
My Pretty One
Peace In Our Time
Please Don't Fall In Love
Please Don't Tease
She's So Beautiful
Some People
Summer Holiday
The Minute You're Gone
The Next Time
The Only Way Out
The Young Ones
Travellin' Light [Tepper, Sid]
True Love Ways
We Don't Talk Anymore
Wired For Sound