Rock N Roll Piano Songbook (PVG)

Pret intreg 89,94 lei

Cod produs: SKU1797
Cod catalog: 0571529887
Editura: Faber Music
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Pian, Voce & Guitar/Rock N Roll/Mixed Songbook
Au contribuit:
Limba: Engleza
Gen: Rock N Roll
Nr. pagini:

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Piese muzicale incluse:

(We're Gonna) Rock Around The Clock [Haley, Bill And His Comets]
Ain't Got No Home [Henry, Clarence 'Frogman']
Ain't That A Shame [Domino, Fats]
At The Hop [Danny And The Juniors]
Blueberry Hill [Domino, Fats]
Boppin' The Blues [Perkins, Carl]
Don't You Just Know It [Smith, Huey 'Piano']
Good Golly Miss Molly [Little Richard]
Great Balls Of Fire [Lewis, Jerry Lee]
I Hear You Knocking [Storm, Gale]
I'm An Old Rock 'N' Roller [Swinging Blue Jeans, The]
Nut Rocker [Strips, The] [Bumble, B]
Reet Petite [Wilson, Jackie]
Rock And Roll Music [Berry, Chuck]
Rock With The Caveman [Steele, Tommy] [Steelmen, The]
Shake, Rattle And Roll [Haley, Bill And His Comets]
The Green Door [Lowe, Jim]
Whole Lotta Shakin' Goin' On [Lewis, Jerry Lee]
Whole Lotta Woman [Kid, Johnny] [Pirates, The]