The Essential Jazz Collection

Pret intreg 65,94 lei

Cod produs: SKU1652
Cod catalog: 0571527809
Editura: Faber Music
Status: In stoc furnizor
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Pian Solo
Au contribuit: Harris, Richard (Arranger)
Limba: Engleza
Nr. pagini:

Produsul va fi adus cu urmatoarea comanda catre furnizor


The Essential Collection of Jazz through the decades with twenty-nine of the most popular and played Jazz classics, arranged by Richard Harris for intermediate Piano solo. Summertime is included on ABRSM Piano Grade 5 Syllabus, 2107-2018

Piese muzicale incluse:

A Foggy Day [Gershwin, George]
A Nightingale Sang In Berkeley Square [Maschwitz, Eric] [Sherwin, Manning]
Anything Goes [Porter, Cole]
Bewitched [Rodgers, Richard] [Hart, Lorenz]
Blue Moon [Rodgers, Richard] [Hart, Lorenz]
Come Fly With Me [Cahn, Sammy]
Come Rain Or Come Shine [Mercer, Johnny] [Arlen, Harold]
Desafinado [Jobim, Antonio Carleo] [Mendonca, Newton]
Embraceable You [Gershwin, George] [Gershwin, Ira]
Ev'ry Time We Say Goodbye [Porter, Cole]
Fly Me To The Moon (In Other Words) [Howard, Bart]
I Get A Kick Out Of You [Porter, Cole]
It Ain't Necessarily So (Porgy and Bess) [Gershwin, George] [Gerswin, Ira]
It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing) [Ellington, Duke] [Mills, Irving]
La Bamba [Valens, Ritchie]
Let There Be Love [Rand, Lionel]
Misty [Garner, Erroll]
Mood Indigo [Ellington, Duke] [Bigard, Barney] [Mills, Irving]
Moonlight Serenade [Miller, Glenn]
My Baby Just Cares For Me [Donaldson, Walter] [Kahn, Gus]
My Funny Valentine [Rodgers, Richard] [Hart, Lorenz]
New York, New York [Kander, John] [Ebb, Fred]
Night And Day [Porter, Cole]
Round Midnight [Monk, Thelonious]
Someone To Watch Over Me [Gershwin, George] [Gershwin, Ira]
Summertime [Gershwin, George] [Gershwin, Ira]
Take Five [Desmond, Paul]
The Lady Is A Tramp [Rodgers, Richard] [Hart, Lorenz]
Who Wants To be A Millionaire? [Porter, Cole]