The Music Of Paul McCartney 1963-1973

Pret intreg 119,70 lei

Cod produs: SKU16396
Cod catalog: AM978989
Editura: Wise Publications
Status: In stoc furnizor
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Pian, Voce & Guitar/Pop/Mixed Songbook
Au contribuit: McCartney, Paul (Artist)
Limba: Engleza
Nivel: 3
Gen: Pop
Nr. pagini: 192

Produsul va fi adus cu urmatoarea comanda catre furnizor


First of two bumper collections containing the finest moments of Paul McCartney's songwriting genius arranged for Piano, Voce and guitar.

Piese muzicale incluse:

All My Loving
And I Love Her
Another Day
Back In The U.S.S.R.
Back In The USSR
Can't Buy Me Love
Dear Boy
Dear Friend
Eleanor Rigby
Every Little Thing
Getting Better
Give Ireland Back To The Irish
Good Day Sunshine
Heart Of The Country
Hello Goodbye
Here, There And Everywhere
Hey Jude
I Saw Her Standing There
I Will
Lady Madonna
Let It Be
Little Lamb Dragonfly
Little Woman Love
Live And Let Die
Maybe I'm Amazed
Mother Nature's Son
My Love
Ob-la-di, Ob-la-da
Penny Lane
She's Leaving Home
The Back Seat Of My Car
The Long And Winding Road
We Can Work It Out
When I'm Sixty Four
When The Night
Wild Life
Your Mother Should Know