The Joy Of New Pop Hits

Pret intreg 59,70 lei

Cod produs: SKU16340
Cod catalog: AM977240
Editura: Music Sales
Status: In stoc furnizor
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Pian, Voce & Guitar/Pop/Mixed Songbook
Au contribuit:
Limba: Engleza
Nivel: 3
Gen: Pop
Serie: Joy Of
Nr. pagini: 27

Produsul va fi adus cu urmatoarea comanda catre furnizor


A superb collection of 13 recent chart hits arranged for solo Piano. Includes Beatiful, Clocks, Cry Me A River and more.

Piese muzicale incluse:

All The Things She Said [T.A.T.U.]
Beautiful [Aguilera, Christina]
Born To Try [Goodrem, Delta]
Clocks [Coldplay]
Come Undone [Williams, Robbie]
Cry Me A River [Timberlake, Justin]
If You're Not The One [Bedingfield, Daniel]
Little By Little [Oasis]
Love Doesn't Have To Hurt [Atomic Kitten]
Shape [Sugababes]
Spirit In The Sky [Gates, Gareth]
Tonight, Tonight [Smashing Pumpkings, The]
U Make Me Wanna [Blue]