The Easy Keyboard Library: Classic Hits - Volume 1

Pret intreg 59,94 lei

Cod produs: SKU1565
Cod catalog: 0571526780
Editura: Faber Music
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Keyboard/Pop/Mixed Songbook
Au contribuit:
Limba: Engleza
Nivel: 2
Gen: Pop
Serie: Easy Keyboard Library
Nr. pagini: 48

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


Classic Hits, arranged for keyboard. Hits include, Eternal Flame', From A Distance, Get Here, I'd Do Anything For You, Moving On U, You're The One That I Want and more.

Piese muzicale incluse:

All Woman
Coming Around Again
Driven By You
End Of The Road
Eternal Flame
From A Distance
Get Here [Adams, Oleta]
Go Away
Got My Mind Set On You
Hanky Panky
I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)
Like A Prayer
Moving On Up
Nobody Does It Better
Nothing Compares 2 U
Nothing's Gonna Stop Us Now
Show Me Heaven
The One
True Colors
You're The One That I Want