Ella Fitzgerald: Forever Ella

Pret intreg 89,94 lei

Cod produs: SKU1360
Cod catalog: 0571523900
Editura: Faber Music
Status: Cerere speciala
Categorie: Partitura & Versuri/Pian & Keyboard/Pian, Voce & Guitar/Jazz/Artist Songbook
Au contribuit: Fitzgerald, Ella (Artist)
Limba: Engleza
Nivel: 3
Gen: Jazz, Education
Nr. pagini: 74

Produsul poate fi adus in aproximativ o luna si jumatate


19 Ella Fitzgerald classics arranged for Piano, Voces and guitar.

Piese muzicale incluse:

Gone With The Wind
I Can't Give You Anything But Love
I Get A Kick Out Of You
I Love Paris
I Only Have Eyes For You
I Wont Dance
Ive Got My Love To Keep Me Warm
Love Me Or Leave Me
Lullaby Of Birdland
Mountain Greenery
On The Sunny Side Of The Street
One For My Baby (And One More For The Road)
Someone To Watch Over Me
The Very Thought Of You
These Foolish Things
You Do Something To Me