Inregistrare
Email: *
Parola: * (min 6 caractere)
Rescrieti parola: * (min 6 caractere)
Nume Prenume: * (min 4 caractere)
Telefon: *
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Autentificare
Cos de cumparaturi
Inchide
Comenzi telefonice: 0752189983,0745352984 |Asistenta comenzi: 0752189983,0745352984
Program comenzi telefonice: Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
0.80900800 1516552291 0.80899500 1516552291

Termeni si Conditii

 
Termeni si conditii
 
Efectuarea unei comenzi pe www.partiturionline.ro  reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si  conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre www.partiturionline.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse( efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. www.partiturionline.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. 
www.partiturionline.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Fotografiile cartilor de pe www.partiturionline.ro au rol informativ, putand sa apara diferente de culoare sau policromie fata de realitate

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. 

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se va solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

www.partiturionline.ro isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat( agresiv, licentios, etc.) sau au in istoricul lor de comenzi livrari refuzate.

Greseli de tiparire.
 In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.partiturionline.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. 
 
Toate produsele sunt insotite de factura.

Conditii de retur

  Noi iti garantam calitatea produselor din magazinul online. Daca totusi s-a intamplat sa primesti un produs ce nu este conform asteptarilor tale, te rugam sa ne trimiti un mail la magazin@partiturionline.ro si vei primi un raspuns in 48 de ore.